top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Asuntovinkeistä Asunto Espanjasta -sarjaan

Updated: Apr 27, 2023



Nyt on takana 25 kappaletta Radio Finlandian Asuntovinkki -ohjelmaa. Toivottavasti nämä ohjelmat ovat antaneet kokonaiskuvaa Aurinkorannikon asuntokaupasta. Vielä on paljon kerrottavaa asian tiimoilta ja siksi jatkammekin uusien vinkkien ja videoiden tekemistä Radio Finlandian Asunto Espanjasta -sarjassa. Tässä ohjelmasarjassa esittelemme lisää alueita, käymme tapaamassa asunnonostajia ja esittelemme asumiseen liittyvää lifestyleä. Olennaista on kuitenkin aina kerrata asunnon oston kriteereitä ja koko kauppaprosessia. Tervetuloa jatkossakin mukaan!


Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page