top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Värien kanssa eläminenEspanja on täynnä värejä ja mitä kummallisempia väriyhdistelmiä. Beigen värimaailman kasvattina Espanjan monimuotoinen värimaailma jaksaa vieläkin ihmetyttää. Kirkkaat ja hieman yliampuvat värit ympäröivät meitä. Värien annetaan olla aidosti värejä ja niistä nautitaan suurella antaumuksella. Malagan keskusta sekoittuu aamuisin eri väreistä, kun ihmiset kiirehtivät työpaikoilleen. Kaupungin kadut täyttyvät sateenkaaren eri väriyhdistelmien kengistä, laukuista ja solmioista. Elämä on nopeaa ja värikästä. Lapsuuteni beige on vielä tunnusomaista maaseudulla ja kylissä. Mijas Pueblon kapeilla mukulakivikaduilla ikäihmiset kulkevat beigeissä ja ruskeissa uniformuissaan. Tuntuu, että aika olisi pysähtynyt. Minun elämästäni tuo mitäänsanomaton beige hävisi vuosikymmeniksi, mutta nyt on sen uuden tulemisen aika. Beige on muuntumassa 2020-luvun nutriaksi ja samppanjaksi. Mijas Pueblon mummot ja vaarit ovat sattumoisin taas muodin huipulla!


Olen nyt rakastunut valkoiseen. Se edustaa minulle uuden alkua. Valkoinen tuo avoimuutta ja rehellisyyttä, kuten myös rauhaa, parannusta ja tyyneyttä. Valkoinen maali on remontoijan ylivoimainen valinta. Se raikastaa, puhdistaa ja suurentaa. Joulun jälkeen valokuvaaja maalasi Frame Suiten kokonaan valkoiseksi. Enää se ei ole mitäänsanomattoman beigen eri sävyjen värilaboratorio, vaan selkeän tyylikäs kokonaisuus.


Olen aina rakastanut sinistä ja vaaleansinisiä kauluspaitoja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että sininen väri kehittää luovuutta ja luovaa ajattelua. Lisäksi sinisellä on rauhoittava vaikutus. Uskon tuohon tutkimukseen ja sinisen värin tarpeellisuuteen omassa elämässäni. Vaatekaappini väriskaala pysyy samana, mutta koot ja mallit voivat muuttua.


Elämme monien eri värien maailmassa. Espanjan kirkkaus ja valo tehostavat värien näkyvyyttä. Näemme selkeästi eri värien variaatiot. Värit ovat kokonaisuudessaan luonto ja ihmiskunta. Värit edustavat meitä ihmisiä. Ilman jotakin tiettyä väriä ei olisi yhtään väriä. Se on yksinkertainen fysiikan laki, inhimillisen elämän todellisuus.

Comentarios


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page