top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Vihreää joka laidaltaNyt elämme monien vihreiden värisävyjen aikaa. Kesän polttama keltainen värimaailma on takana ja Andalusian vihreät pellot loistavat orastavaa vihreyttään. Talven ja alkuvan kevään luontoa on ruokittu runsaalla sadevedellä. Rankkasateet paikallisine tulvaongelmineen ovat takana. Nyt on uuden puhtaan vihreän kasvillisuuden aika. Andalusian lipun vihreän ja valkoisen yhdistelmä kuvastaa itsehallintoalueen monimuotoista maisemaa sekä uuden hallinnon puhtausarvoja sekä tulevaisuuden toivoa.


Vihreys on minulle arkipäivää. Olen aina juonut vihreää teetä luomusitruunalla. Uskon antioksidanttien kuninkaan, katekiinin voimaan. Se ehkäisee tutkitusti tulehduksien syntymistä ja estää bakteerien ja virusten toimintaa. Lähes 30 vuotta sitten opiskelin yliopistossa vihreää markkinointia ja ympäristöjohtamista. Silloin meillä kaikilla oli vahva usko kuluttajien ja ennen kaikkea yritysten ympäristövastuuseen. Vuosikymmenien aikana tuo usko on kyllä ollut kovalla koetuksella. 1990-luvun optimistisella ympäristövastuulla ei ole mitään tekemistä nykyisen green washing –markkinoinnin kanssa.


Vihreä, ympäristöystävällinen politiikka on nykyään trendikästä. Vihreät ovat sen omineet itselleen, vaikkakin niin oikealla kuin vasemmalla on ollut vahvoja ekologisen markkinatalouden kannattajia. Onneksi vihreillä on nykyään myös muitakin teemoja.


Olen usein tapojeni orja. Parkkeeraan autoni aina Fuengirolan Plaza de Constitution –aukion parkkihallin toiseen kerrokseen. Autoni vieressä on usein klassinen, tummanvihreä Jaguar. Se on mielestäni maailman kaunein väri. Tuo väri muistuttaa minua upean vihreästä skarabeestä.


Toivon, että tuleva kesä näyttää vihreää valoa Andalusian turismille. Silloin vihreiden lippujen liehuessa rannat täyttyvät taas paljon kaipaamistaan lomailijoista. Ja eläminen ja ennen kaikkea uiminen on turvallista. Hyvää kesää kaikille!


Commentaires


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page