top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Ei niin täydellinen toukokuuKäärijä äänestettiin Euroviisujen finaaliin. Hänen neonvihreä boleronsa on ollut kaikkien some-kanavien ykköspuheenaihe. Se on ohittanut mielenkiinnollaan jopa Sanna Marinin ja Markus Räikkösen erouutisen. Monet Aurinkorannikon suomalaiset ovat myös postailleet neonvihreitä asujaan ja antaneet boleroiden neulontavinkkejä. Eläköön bolero –tuo härkätaistelijoiden perinneasu.


Toukokuu on suomalaisittain eriskummallinen välikuukausi täällä Aurinkorannikolla. Monet talviasukkaamme palailevat kesäksi Suomeen ja kesälomalaiset odottelevat kuumeisesti pääsyään tänne paahtavan auringon alle. Vaihtokapulaa odotellessa monet yrittäjät ihmettelevät asiakasmäärien yllättävää laskua. Onneksi tuo lasku on kuitenkin väliaikaista. Turistit paksuine lomakukkaroineen saapuvat heti kesäkuussa!


Välillä ajattelen, että toukokuun voisin jättää suosiolla väliin. Vihreä kultamme on kukkimassa. Oliivipuiden kukinta on nyt huipussaan. Samoin huipussaan on myös antihistamiinien kulutus. Miksi kukaan ei keksi sellaisia allergialääkkeitä, jotka oikeasti auttaisivat. Ilmoittautuisin heti koekaniiniksi!


Sateiden ja siitepölykauden lopun ohella odottelemme myös kesävieraitamme. Vieraamme tuovat meille aina turhanpäiväisiä tuliaisia. Rationaalisena ja ehkä myös hieman tylsänä ihmisenä olen kertonut heille selvästi, että tärkeintä on heidän vierailunsa. Ja, jos on pakko lahjoa isäntäväkeä, niin sen voi tehdä Ultima Thulen lasiastialla. Olen ehdoton Ultima Thule –fani. Sarja kuvastaa minulle pohjolan talvea ja keväistä jään sulamista. Uuden alkua. Ensikosketuksen tuohon legendaariseen Tapio Wirkkalan sarjaan sain sen alkutaipaleella noin 50 vuotta sitten. Kastemaljani oli Ultima Thulen 200 mm kulho. Nykyään sarja on osa arkielämääni. Se kuvastaa suomalaisuuttani ja omaa historiaani parhaimmillaan.

Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page