top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Harmaita hiuksia tavaroiden tilauksista ja toimituksistaOlen nyt viikon ajan tilaillut ja ottanut vastaa lukuisia lähetyksiä Costalta ja ulkomailta. Uskon globaaliin ja paikalliseen nettikauppaan ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin. Vuosia olen ostanut mielikahviani Italiasta, tilannut paikallisia palveluita niiden portaaleista ja hoitanut viranomaisasioita netissä. Kaikki on toiminut moitteettomasti, mutta tämä viikko oli erilainen.

Leroy Merlinin verkkokauppa tökki. Profiiliani ei löytynyt. En voinut luoda uusia tunnuksia. Mobiilissa kaupalla ei ole kaikkia ominaisuuksia. Málagan remonttikeitaassa on esillä tuhansia erilaisia tuoteryhmiä ja niiden alla satoja eri tuotteita. Suuri osa on ainoastaan tilaustuotteita ja niitä odotellessa menee valovuosia. Tämä kohta 100-vuotta vanha remonttikeidas on ollut suosikkini kaikissa remonttitilauksissa, mutta ei enää. Päätöstäni ei muuta edes Málagan Leroy Merlinin kahvila, jossa on mielestäni remonttimaailman paras palvelu ja café solo.


Bauhausin verkkokauppa näyttää saksalaisella täsmällisyydellä ajantasaista varastotietoa. Tällä viikolla en kuitenkaan uskonut heidänkään nettimaailmaansa. Päätin suunnata autoni nokan kohti Málaga Nostrumia. Sain tilattua kaikki vastaavat tuotteet vain kahden luukun periaatteella ja toimituspäiväksi vahvistettiin pitkäperjantai. Alan tästä eteenpäin suosia tätä saksalaista suurmerkkiä.


El Corte Inglésin verkkokauppa on huippuunsa vietyä dropshippingiä, vaikkakin se on täynnä järjestelmävirheitä. Tilaus-, varaus- ja online-kauppajärjestelmät eivät keskustele keskenään. Kahdesti tilaamani sohva oli piiloutunut järjestelmän syövereiden pohjalle, jonka vihdoin löysi Mijas Costan tavaratalon asiakaspalvelu. Sain oman paikallisen yhteyshenkilön ja hänen suoran puhelinnumeronsa kaikkiin tuleviin yhteydenottoihin. He ovat asiakaspalvelun Ammattilaisia. Nyt minua ei haittaa edes se, että sohvaa aloitetaan valmistamaan Kiinassa vasta ensi kuussa ja se saapuu Espanjaan heinäkuussa.


Commentaires


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page