top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Innolla kohti Aurinkorannikon talveaPitkän, kuuman kesän jälkeen on taas mahtava päästä talvifiilikseen. Neljänkymmenen asteen polttava kuumuus ja palanut iho ovat onneksi taakse jäänyttä elämää. Nyt suomalaisen kelpaa elää ja oleilla täällä etelän inhimillisen auringon alla.


Täällä maaseudun periferialla keltaisiksi kuivuneet pellot muuttavat väriään. Kyntötöiden jälkeen nyt orastava vihreys näkyy uuden alkuna. Tulevat sateet ja kasvava ilmankosteus ovat luonnolle suurinta herkkua. Voimme vain rukoilla kreikkalaisen mytologian ylijumalaa Zeusta sekä hänen roomalaista kollegaansa Juppiteria antamaan meille vettä. Tätä elämän eliksiiriä tarvitsemme paljon. Erityisesti juuri nyt, ennätyksellisen pitkän ja kuivan kauden jälkeen.


Minulle alkavan talven kaksi ehdotonta kohokohtaa ovat superalennusmyyntitapahtuma Stock! Feria Outlet Málaga ja Sierra Nevadan hiihtokeskuksen avajaiset. Stock!:sta ostamillani uusilla hiihtovaatteilla voin sitten antaumuksella lasketella taas tulevan hiihtokauden.


Olen myös itse valmistautunut talveen. Talomme kaikki ilmalämpöpumput on huollettu ja puhdistettu. Nämä sekä kilpailutettu Repsolin sähkösopimus takaavat nautinnollisen talven vuosikymmeniä vanhassa vuoristotalossamme. Olen vankkumaton tasalämpöisen huoneilman kannattaja!


Talvitakit kuuluvat Aurinkorannikon talveen. Alkuvuoden alennusmyyntien talvitakit odottavat kaapissani vielä käyttämättöminä. Nyt on aika irrottaa hintalaput niistä ja ottaa ne käyttöön. Ehkä suunnistan kuitenkin vielä fast fashion Zaraan ostamaan muutaman juuri tämän talven mallivärisen takin itselleni. Olisiko tuo värini Martine Olive (Pantone 18-1148) vai Caramel Café (Pantone 18-0625)? Sen aika näyttää!

Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page