top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Kansallistunnetta Aurinkorannikolla
Hiihtolomaturistit ovat pikkuhiljaa palailemassa takaisin sorviensa ääriin. Suomalaiset ovat ennätyksellisesti kansoittaneet Fuengirolaa ja sen ympäristöä noina maagisina viikkoina 8-10. Valon, lämmön ja kylmien, ei–lämmitettyjen uima-altaiden rinnalla Sierra Nevadan lasketturinteet ovat vieneet monien suomalaisen sydämet. Hiihtoloma voi olla lomaa sen aidossa ja alkuperäisessä merkityksessä. Nyt myös täällä Aurinkorannikolla.


Tällä viikolla on juhlittu ja järjestelty vapaita. Tiistaina juhlistettiin vähän yli neljäkymmentävuotta vanhaa Andalusian itsehallintoaluetta. Itse osallistuin pikkuriikkisen kylämme tarjoamaan massiiviseen kulttuuritarjontaan. Kadut täyttyivät soittajista, tanssijoista ja meistä kaikista kulkueisiin osallistuvista kyläläisistä. Museolla oli ainutlaatuinen oliiviöljyluento, jonka piti koko Espanjan oliiviöljytuottajien puheenjohtaja. Saimme vinkin kasvattaa ainoastaan luonnonmukaista, bio-sertifikaatilla varustettua extra virgen oliiviöljyä. Siinä on paras kate, kun mukaan lasketaan EU:n rakennerahastojen massiiviset tuet.


Tänä vuonna Día de Andalucía veti pidemmän korren kuin suomalaisten Kalevalan päivä. Minulle tuota muinaista mytologian päivää edustaa nykyversiona Frederik ja Danny. Kohta saammekin mahdollisuuden nähdä Reetun Fuengirolan uudessa, monien tankojen Business & Pleasure -baarissa. En ole vielä päättänyt, uskallanko nähdä tuota suomalaisen junttidiskon kuningasta ja seksisymbolia.


Iso-D on kuitenkin pakko nähdä. En ole nähnyt häntä livenä vuosikymmeniin. Viimeksi 1990-luvun alussa Silja Europalla, kun hän ja Armi esiintyivät vielä yhdessä. Olin myyty heistä kummastakin! Nyt olen virittäytynyt tunnelmaan kuuntelemalla Armin ja Dannyn duettoa ”Tahdon olla sulle hellä”. Se on suomalaista, uudentyyppistä Kalevalaa parhaimmillaan.Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page