top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Kesä FRAME - Unelmien uudiskohde TorreblancassaPyysin Raijaa tulla tutustumaan aivan huikeaan uudiskohteeseen Torreblancan / Los Pacosin parhaimmalla paikalla!

Näissä asunnoissa yhdistyvät kaikki ne kriteerit, joita vaadimme Espanjan kodiltamme: huippunäkymät, oikea ilmansuunta, laadukas rakentaminen, energiatehokkuus, helppohoitoisuus, luksus, palvelut / koulut lähellä, oma uima-allas sekä jokin yllättävä WOW-elementti. Tämän kohteen WOW-elementtejä voisivat olla esim. koko talon korkuinen atrium ja oma kaikken kerrosten välinen lasihissi. Mitä olet mieltä?

Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page