top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Kolmen joulupaketin tarinaIstun elämäni ensimmäisen oman joulukuusen alla. Vuosikymmenet olen onnistuneesti vältellyt kuusenhakumatkat, tarpomiset umpihangessa ja Töölöntorin kuusikauppiaiden houkuttelevan tarjonnan. Oma kuuseni on puhdasverinen thaimaalainen 180 senttinen muovikuusi. Se tarttui mukaani Málagan Leroy Merlinin vilkkuvien valojen jouluosastolta viime viikolla. Nyt kuuseni on kuin Walt Disneyn joulusadusta. Ylpeänä olenkin lähetellyt kuvia ystävilleni tästä taianomaisesta kuusesta.


Kuusen alla on kolme pientä pakettia, joista avautuu kolme suurta unelmaa.

Kultaisesta paketista löytyy uusi etutaskuun menevä lompakko ja sinne sujahtava BioNtech-Pfizer:n Covid-kortti. Nämä ovat uudet matkalippuni maailmalle. Lompakkoni on tyhjä, mutta näiden lääkeyhtiöiden lompakot ovat paksuja. Ainoastaan EU on ostanut heidän rokotteitaan 300 miljoonaa kappaletta. Olisikin pitänyt aikoinaan hankkia BioNTech:n tai Pfizerin osakkeita ihan roppakaupalla.


Hopeinen paketti sisältää pussillisen Mercadonasta hankittua herkullista soijarouhetta. Valitettavasti 80% maailman soijasta käytetään kuitenkin eläinrehuksi. Ympäristön ja ihmisen kannalta soijaa kannattaisi syödä soijana, ei eläinten kautta kiertävänä rehuna. Soijapihvi on ympäristölle selvästi parempi valinta kuin jauhelihapihvi. Ja maistuu vielä perinteistä jauhelihapihviä paremmalta.


Pronssinen paketti on oikeammin grafiitin harmaa ja soittaa tuttua sävelmää joulukuusen alla. Uudenkarhea iPhone 12 Pro Max odottaa uutta omistajaansa. Se haluaa, että sillä kuvataan, viestitään ja muutetaan tätä ylikansoittunutta maailmaa.


Tämä taianomainen Walt Disneyn joulu on unelmoinnin, asennemuutoksen ja fakkiutuneista ideologioista irtaantumisen joulu.

Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page