top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Kristallipallo kertoo tulevastaEn päässyt tänäkään vuonna valamaan tinaa enkä myöskään syömään suomalaista jouluruokaa. Nuo meille kaikille suomalaisille vahvat perinteet siirtyvät omalla kohdallani taas vuodella eteenpäin. Nyt jo kymmenennen kerran. Uskon kuitenkin vahvasti, että eräänä päivänä joululautasellani on aitoa smetanapohjaista metsäsienisalaattia ja erittäin ohuesti leikattua graavilohta. Juuri sellaista, kuin lapsuuteni jouluna oli tarjolla.


Tina vaihtui tällä kertaa monta sataa vuotta vanhaan kristallipalloon, jonka olin ostanut antequeralaisesta antiikkiliikkeestä. Tuo pieni, häikäisevän kaunis marokkolainen esine kätkee itseensä lukuisten omistajiensa tarinoita, unelmia ja energioita useissa eri sukupolvissa. Minulle se antaa mahdollisuuden katsoa tulevaan. Näen kristallipallossa jäniksen vuoden. Se on lähtökohtaisesti sopusointuisen elämän ja rauhan aikaa. Tuleva vuosi edustaa diplomaattisia ratkaisuja, sovintoa, neuvotteluja sekä uusia sopimuksia. Edes Putin ja maailman nopeimmat HGV- aseet eivät voi taistella kristallipalloani ja tulevan jäniksen vuoden energioita vastaan.


Kristallipalloni rakastaa Aurinkorannikkoa ja sen monimuotoisuutta. Tuleva vuosi on meille aurinkorannikkolaisille hyvä. Meitä hellitään lämmöllä, valolla, vedellä ja ennen kaikkea turismilla. Tutkin palloa vielä tarkemmin ja näen asuntomarkkinoiden voimakkaan kehityksen. Kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Siihen vastataan modernilla ja kohtuuhintaisella uudisrakentamisella. Me suomalaiset levittäydymme koko rannikon alueelle ja osa meistä haluaa asuntoja rauhallisilta luonnonläheisiltä alueita.


Kurkistan vielä sivusilmällä kristallipalloani. Näen siellä tuikkivat kynttilät, joulutontun, täydellisen joulukuusen sekä notkuvat joulupöydät. Ehkä minäkin saan ensi jouluna aitoa suomalaista jouluruokaa.

Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page