top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Muotia Costa del Solilla
Costa del Sol ei ole ainoastaan virttyneiden uimapukujen, lököttävien tekokuitushortsien ja urheilusandaalien luvattu maa. Massaturismin ylikansoittamien hiekkarantojen lähettyviltä löytyy oikea maailma. Se on maailma, johon mahtuu kaiken kokoisia ja näköisiä ihmisiä. Siellä kuljetaan tiukoissa, hyvin istuvissa muotifarkuissa, klassisissa businessasuissa tai jopa ainoastaan mukavuutta korostavissa oloasuissa.


Kaikille on kaikkea. Tämä kaikki ei ole muotia. Muoti on meille ajanhermolla olevaa ulkoista ja sisäistä kauneutta. Se kuvastaa yhteiskuntamme tilaa ja elää sen rinnalla. Se tuo mukanaan uusia vaikutteita ja ajatuksia. Otamme ne vastaan, jos haluamme. Muoti kuvastaa elämäntapaa ja sillä viestitään omia arvoja. Framestyle on oma käsitteemme elämästä. Se on klassista kauneutta yhdistettynä ennakkoluulottomiin ajatuksiin. Siihen lisätään annos luovaa hullutta realismin rajoissa. Se on katsetta tulevaisuuteen vahvan nykyhetken kautta.

Meille muoti moniulotteista. Se on visuaalisesti ja emotionaalisesti pitkäkestoista. Siinä yhdistetään laadukkaita materiaaleja, mutta hyödynnetään päivittäisiä fast fashion -elementtejä. Zara, Hennes & Mauritz sekä Massimo Tutti täydentävät Chanellia ja Luis Vuittonia. Suunnittelulla ja visuaalisuudella on ensisijainen merkitys. Muoti on puhdasta. Puhtaat vaatteet ovat kaiken perusta.


Kauneus on katsojan silmissä. Itsenäisyyspäivänjuhlissamme vieraat olivat huoliteltuja, kauniisti puettuja ja hillittyjä. Iloisia ja kerrassaan ihania. Sisäinen ja ulkoinen kauneus oli laskeutunut Fuengirolan ylle. Tätä kauneutta olemme saaneet jakaa myös koko Euroopalle. Framen muotikuvaukset ovat tuottaneet iltapukuloistoa kaikenlaisille naisille.


Costa del Sol on ainutlaatuinen muoti- ja PR-kuvauspaikka. Tulevaisuudessa myös enenevässä määrin lehti- ja katalogikuvauskohde. Varmasti parempi kuin Barcelona!
Commentaires


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page