top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Remontteja joka paikassaElämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy uudestaan. Koulutusta ja työelämää remontoidaan, alueellista hallintomallia rakennetaan ja vanhoja rakenteita puretaan. Usein remontit venyvät tai eivät valmistu koskaan. Tärkeintä on kuitenkin halu uudistua ja siirtyä eteenpäin.

Aurinkorannikko on myös kaikenlaisten remonttien luvattu maa. Asuntokauppa käy kuumana mutta vieläkin kuumempana käyvät remonttimiesten puhelimet. Nyt lähes kaikki kynnelle kykenevät tekevät remonttihommia. Haaste erottaa jyvät akanoista on suuri.


Meilläkin remontoidaan. Vuoristotalo on saamassa uudet kaksimetriset aidat. Naapureiden irrallaan juoksevat koirat, satapäinen vuohilauma ja satunnaiset lenkkeilijät joutuvat nyt etsimään uusia polkujaan. Meillekin syntyy uusia polkuja ja tasanteita. Maansiirtokone eri kauhoineen on luonut mestarillista jälkeä. Koneen kuljettaja on arjen sankari. Todellinen taiteilija.


Vanhaa on pakko remontoida, ettei se rapistu liikaa. Nyt keski-ikäisenä olen huomannut oman elämäntaparemonttini tarpeellisuuden. Big Macit ja Cuatro quesos -pizzat olen vaihtanut salaatteihin ja vegaanisiin vaihtoehtoihin. Punaisen lihan olen poistanut elämästäni jo aikoja sitten. Savuiset klubit ja merkityksettömät baari-illat ovat vain hataria muistoja menneisyydestä. Tuo oma remonttini on kannattanut ja uskon, että kroppani kestää nyt hieman paremmin ja hieman pidempään. Suosittelen kokeilemaan!


Remontti ei saa olla rutistus. Remontti on jatkuva elämäntapa, joka johtaa aina johonkin parempaan ja kestävämpään tulokseen. Siksi yhteiskunta ja me ihmiset muutumme. Oman remonttireiskani lausahdus: ”Tää sun remontti on vielä pahasti kesken!”, pitänee hyvin paikkansa.


Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page