top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Unelma-asunto BenalmádenastaBenalmádena on ihanteellinen asuinalue Costa del Solilla. Alueella on monia houkuttelevia asuinalueita, joista voi valita. Benalmádena Pueblo tarjoaa rauhallista ilmapiiriä ja perinteistä andalusialaista arkkitehtuuria, kun taas Benalmádena Costa tarjoaa vilkkaampaa rantaelämää ja satama-alueen palveluja. Arroyo de la Miel puolestaan on Benalmádenan keskustan alue, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja viihdemahdollisuuksia asukkaille. Kaikki nämä alueet tarjoavat hyvät palvelut, upeat maisemat ja aurinkoisen ilmaston, mikä tekee Benalmádenasta houkuttelevan asuinpaikan Costa del Solin alueella. Tervetuloa mukaan!

Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page