top of page
Ginger Autumn Just Living Photo Collage Facebook Cover (2).jpg

MARKUS AHO

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN OMAA ELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

"Täältä löytyy oman elämäni pieniä ja suuria tarinoita: vahvoja tunteita, turhamaisia yksityiskohtia ja armotonta elämän paloa. Elämä on oppimista, taistelua ja hetkestä toiseen siirtymistä."

BLOGIT

Elämä on ihmeellistä ja oudon monimuotoista. Tällä palstalla voit seurata elämääni myös työajan ulkopuolella. Vuodet Espanjassa ovat tuoneet tuhansittain uusia kohtaamisia, iloja, suruja, menestyksen tunnetta mutta myös todellisia haasteita. Vanhan perhetuttuni sanonta yksi vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa, pitänee paikkansa.

Etusivu: Text
Search
  • Writer's pictureMarkus Aho

Valokuvaaja osti tien rautakaupastaEspanjalainen maalaisrautakauppa voi yllättää. Olimme googlettaneet eri tienrakentajia La Axarquian alueelta parin päivän ajan. Osaan olimme saaneet yhteyden, mutta työkuorma oli heillä armoton. Alkoi tuntua, että tuohon ammattityhmään kannattaisi nyt kuulua. Tierakentajat ja kaivinkoneen käyttäjät ovat haluttua kamaa.


Taiteilijaresidenssi Villa Frame oli saanut sen verran uutta valkoista maalia pintaansa, että työn jatkumisen takaamiseksi tie perille oli pakko saada tehtyä lähes välittömästi.

Suuntasimme maali-, vesi- ja leipäostoksille alueella pitkään toimineeseen rautakauppaan. Kauppa oli Tokmannin, 80-luvun Keuruun indi-rautakaupan ja paikallisen leipomon risteytys. Olimme kuulleet, että sieltä saa lähes kaikkea.


Ystäväni Tommi Lehto oli minun ja valokuvaajan kanssa tuossa maagisessa kaupassa. Myyjä esitteli minulle ja Tommille seinien eri täyteaineita. Suomi-vieraallamme oli missiona saada talon yksi seinä korjattua hänen kahden viikon lomallaan Espanjassa. Kaupan toisella puolella valokuvaaja valitsi maaleja ja tuoreita leipiä talolle vietäväksi. Kauppias tiedusteli, saisiko herroille, olla jotain muuta. Valokuvaaja tokaisi, että tarvitsemme tien, jonka pituus olisi noin 80 metriä. Kauppiaan ilme ei värähtänytkään, kun hän laski nopeasti päässään hinnan tälle projektille. Valokuvaaja sanoi, että OK ja tiedusteli vielä tarkempia aikatauluja.

Seuraavana aamuna klo 8.00 talolla oli maansiirtokone ja kuljettaja. Iltapäivällä työ oli tehty ja tasan 80 metrin pituinen tie parkkipaikkoineen oli syntynyt talon eteen. Opin, että turha googlettaminen on aivan turhaa. Kannattaa aina avata suu ja kysyä!Comments


Etusivu: Blog2
Etusivu: Text
Etusivu: Instagram Widget
Vegan food in Marbella.jpg

OTA YHTEYTTÄ

38 Calle del Pilar
Mijas, 29650
Spain

+34 698438202 (Whatsapp)

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page